Reakce na důležitou informaci pro občany města

Na stránkách města Soběslavi se mezi aktualitami objevila „DŮLEŽITÁ INFORMACE PRO OBČANY MĚSTA“.

Na základě četných dotazů informujeme občany města, že nikdo z vedení města, ani z pracovníků MěÚ, nemá nic společného s anketou „Řešení dopravy v centru města Soběslavi“, která se v minulých dnech objevila v poštovních schránkách. Organizátoři, ani důvody ke zpracování této ankety, nám nejsou známi.

V souvislosti s dokončením rekonstrukce náměstí Republiky v příštím roce zadalo město vlastní analýzu parkování na území MPZ a v přilehlých ulicích v Soběslavi u ČVUT v Praze, Fakulty dopravní. Zpracovatel si ve spolupráci s pracovníky města provede vlastní průzkumy potřebné pro uvedenou analýzu, která bude dokončena v polovině října letošního roku.

Ing. Jindřich Bláha – starosta města

K tomu uvádíme, že průzkum je organizován Piráty pro Soběslav a roznášen dobrovolníky společně s letním vydáním Pirátských listů. Cílem dotazníku je zjištění názorů občanů města. Průzkum pomůže našim zastupitelům v prosazování vůle občanů.

Piráti pro Soběslav by rádi varovali občany města. Věnujte prosím pozornost této „DŮLEŽITÉ INFORMACI“. V tomto týdnu (nebo možná v příštím) najdete ve své schránce reklamní leták Lidlu, Penny a možná i Tesca. Ani s těmito letáky, nemá město Soběslav vůbec nic společného. Pokud naopak očekáváte ve svých schránkách zdarma měsíčník Hláska, tak ten tam zaručeně nenajdete.

One thought on “Reakce na důležitou informaci pro občany města”

1. Dne 21. 7. 2017 v 11:26 se město prostřednictvím své podatelny dozvědělo, že anketu roznáší Piráti pro Soběslav. Přesto se na webu města a posléze v měsíčníku Hláska objevila nepravdivá informace, že organizátoři ankety nejsou známi.
    Otázka zní, zda i ostatní informace zveřejňované v Hlásce nebo na webu města jsou pravdivé.