Dobročinný bazárek a jarní rolničkovský jarmark

Diakonie ČCE – středisko Rolnička zve obyvatele města na dobročiný bazárek, který se koná každý den až do soboty 28. března. V tento den bude doplněn každoročním Jarním jarmarkem.

Dobročiný bazárek

Máte doma nějaké zachovalé, ale nepotřebné věci? Věnujte je Rolničce! Najdete nás od 19. do 28. března v infocentru na náměstí Republiky. Otevřeno je každý den od 8 do 17 hodin.

Vybíráme téměř vše kromě oblečení a plyšových hraček. Žádané jsou především knihy, nádobí, tašky, kabelky, sportovní vybavení, nářadí, hračky či drobné funkční spotřebiče. Je potřeba, aby vše bylo čisté.

Výtěžek dobročinného bazárku bude věnován na otevření kamenného Obchodu dobré vůle v Táboře.

Pozvánka bazárek

Jarní jarmark

V sobotu 28. března se od 8:30 do 12:00 koná jarní jarmark. Ve stáncích budou k prodeji výrobky, především s velikonoční tématikou, z chráněné dílny Rolničky a dalších prodejců. Od 10:00 zahraje divadlo Drum bun pohádku O mlsné Kateřině. Pro ostatní, nejen mlsné Kateřiny, bude k dispozici občerstvení. Občanské sdružení I MY si připravili malou paralympiádu pro celé rodiny.

Pozvánka jarmark